Ferrero – Mon Chéri
Mon Chéri: een intens teder moment
Mon Chéri heeft in meer dan een opzicht zijn stempel gedrukt op de geschiedenis van Ferrero Nederland. Het was immers het eerste product dat in ons land werd uitgebracht in 1963. En dus ook het jaar waarin de Nederlandse consument kennismaakte met deze heerlijke bonbon van pure chocolade met binnenin een likeurkers.
Alle liefhebbers zijn het erover eens: Mon Chéri biedt een intense en meervoudige zintuiglijke ervaring dankzij de unieke en harmonieuze combinatie van knapperige pure chocolade, de warmte van de likeur en de zoetheid van de kers.
Om geen afbreuk te doen aan het product haalt Ferrero, Mon Chéri elke zomer uit de rekken. Deze zomerbreak garandeert de kwaliteit van het product. Lekkerbekken zullen tot begin september geduld moeten hebben, want dan ligt Mon Chéri opnieuw in de winkel!

Klik hier voor meer informatie
Ingrediënten fijne chocolade 48,5% (suiker, cacaomassa, cacaoboter, emulgatoren: lecithinen [soja], vanilline), suiker, kers 18%, likeur 13% (glucosestroop, water, alcohol, suiker, aroma’s), cacaoboter.
Kan sporen van melk bevatten.
Voedingswaarde tabel Ferrero – Mon Chéri

Het assortiment

  • 5 stuks = 52,5g

    5 stuks = 52,5g

  • 15 stuks = 157,5g

    15 stuks = 157,5g

  • 16 stuks = 168g

    16 stuks = 168g

Ferrero – Mon Chéri