terug

2021-08-06

FERRERO ROCHER EN RAFFAELLO VOORTAAN VERKRIJGBAAR ALS PREMIUM CHOCOLADETABLET

FERRERO ROCHER EN RAFFAELLO VOORTAAN VERKRIJGBAAR ALS PREMIUM CHOCOLADETABLET

Voor de eerste keer in de geschiedenis voegt Ferrero chocoladetabletten toe aan zijn gamma: van de uitzonderlijke smaken van Ferrero Rocher en Raffaello kun je voortaan altijd en overal genieten, op elk moment van de dag, stukje per stukje.

De bijzondere smaken van twee van onze meest bekende en succesvolle merken, geliefd door generaties wereldwijd, zijn voortaan verkrijgbaar in de vorm van een chocoladetablet van 90 gram, met keuze uit zeven heerlijke smaken. Met de lancering van deze chocoladetabletten, die meteen voor een snelle stijging zorgden binnen dat gamma, versterkt Ferrero zijn concurrentiële positie op de markt van chocolade van topkwaliteit.

Toen Ferrero Rocher en Raffaello respectievelijk gelanceerd werden in 1982 en 1990, wilden we deze twee kwaliteitsvolle chocoladespecialiteiten toegankelijk maken voor een groot en breed publiek. Vandaag gaan we bij Ferrero nog een stap verder en stellen we deze twee symbolen van topkwaliteit en unieke smaken voor als een nieuwe multisensoriële ervaring.

Gedurende meer dan drie jaar werkte een team van 50 personen aan de ontwikkeling van meer dan 300 recepten, alvorens het perfecte evenwicht werd gevonden tussen de smaak en de textuur voor een nieuwe ervaring van Ferrero Rocher en Raffaello. Voortaan kunnen we chocoladerepen van topkwaliteit voorstellen die perfect de kwaliteit weerspiegelen die de liefhebbers van Ferrero Rocher en Raffaello zo erg waarderen.

Elk stukje van deze nieuwe chocoladetabletten is zodanig ontworpen om de consument een onvergetelijk chocolademoment te bezorgen. De lichte welving bovenaan elk stukje herinnert aan de typische vorm van deze twee befaamde producten en nodigt uit om de verschillende lagen te ontdekken die eronder zitten: een geraffineerde chocoladebasis met daarop een zachte en romige vulling, afgedekt met een laagje chocolade bovenaan met daarin krokante stukjes hazelnoot of amandelen.

De Ferrero Premium chocoladetabletten zijn verkrijgbaar in zeven verschillende smaken, elk op basis van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsingrediënten en diverse chocoladevariëteiten. De chocoladetabletten van Ferrero Rocher zijn op basis van melkchocolade, fondantchocolade van 55% of witte chocolade in combinatie met hazelnoten, amandelen en gezouten karamel, terwijl de chocoladetabletten van Raffaello gemaakt zijn van witte chocolade vermengd met kokos, amandelen en ananas.

De nieuwe chocoladetabletten van Ferrero Rocher en Raffaello zijn vanaf augustus 2021 verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk en zullen geleidelijk aan verspreid worden over diverse Europese markten. In 2022 zullen ze ook verkrijgbaar zijn buiten Europa.

PERSCONTACT