Ferrero – Rocher
Ferrero Rocher, proef de schoonheid !

Deze overheerlijke chocoladespecialiteit werd in 1984 in België op de markt gebracht en is voor Ferrero op wereldschaal een immens succesproduct.

Wat de charme van Ferrero Rocher uitmaakt, is het exclusieve recept waarvan iedereen houdt. Want proeven van een Ferrero Rocher brengt een ware smaakexplosie teweeg:
een heerlijke hazelnoot met daaromheen de zachtste chocolade en een knapperig wafeltje, afgewerkt met een knapperig laagje stukjes hazelnoot.

Ferrero Rocher maakt uw feesten en andere mooie momenten onvergetelijk, door een vleugje elegantie, verfijning en plezier toe te voegen.
Ferrero Rocher. Proef de schoonheid!

Ons kwaliteits-engagement
Al van bij het begin besteden we veel zorg aan de selectie van onze ingrediënten en aan de bereiding van onze producten, want het is ons doel om producten op de markt te brengen met een onberispelijke kwaliteit.
Wij engageren ons wereldwijd zowel wat betreft ons aanbod als onze werkwijze, en we streven er voortdurend naar kwaliteit, veiligheid en plezier in evenwicht te brengen.
In het kader van dit engagement haalt Ferrero zijn Ferrero Rocher elke zomer uit de rekken. Deze zomerbreak garandeert de kwaliteit van het product. Lekkerbekken zullen tot begin september geduld moeten uitoefenen, want dan ligt Ferrero Rocher opnieuw in de winkel!


Klik hier voor meer informatie

Ingrediënten melkchocolade 30% (suiker, cacaoboter, cacaomassa, afgeroomde melkpoeder, boterconcentraat, emulgatoren: lecithinen [soja], vanilline), hazelnoten 28,5%, suiker, palmolie, tarwemeel, weipoeder, magere cacao, emulgatoren: lecithinen [soja], rijsmiddel: natriumwaterstofcarbonaat, zout, vanilline.
Voedingswaarde tabel Ferrero – Rocher

Het assortiment

  • 4 stuks = 50g

    4 stuks = 50g

  • 16 stuks = 200g

    16 stuks = 200g