FERRERO ROCHER

FERRERO ROCHER

PROEF DE SCHOONHEID !

Deze overheerlijke chocoladespecialiteit werd in 1984 in Nederland op de markt gebracht en is voor Ferrero op wereldschaal een immens succesproduct.

Wat de charme van Ferrero Rocher uitmaakt, is het exclusieve recept waarvan iedereen houdt. Want proeven van een Ferrero Rocher brengt een ware smaakexplosie teweeg: een volledige knapperige hazelnoot in de kern, een heerlijk smeuïge hazelnootvulling, een krokant wafeltje als omhulling, en dit alles bedekt met een laagje chocolade en licht geroosterde notenstukjes. Het unieke gouden papiertje maakt Ferrero Rocher bovendien nog unieker en specialer.

Ferrero Rocher maakt uw feesten en andere mooie momenten onvergetelijk, door een vleugje elegantie, verfijning en plezier toe te voegen.
Ferrero Rocher. Proef de schoonheid!

Ons kwaliteits-engagement

Ons kwaliteits-engagement

We besteden veel zorg aan de selectie van onze ingrediënten, want het is ons doel om producten op de markt te brengen met de hoogste kwaliteit. Dit zie je terug in al onze producten maar ook in onze werkwijze. We streven er voortdurend naar kwaliteit, veiligheid en plezier in evenwicht te brengen.

INGREDIËNTEN

MELKCHOCOLADE 30% (suiker, cacaoboter, cacaomassa, afgeroomde MELKPOEDER, BOTERCONCENTRAAT, emulgatoren : lecithinen [SOJA] ; vanilline), HAZELNOTEN 28,5%, suiker, palmolie, TARWEMEEL, WEIPOEDER, magere cacao, emulgatoren : lecithinen [SOJA] ; rijsmiddel : natriumwaterstofcarbonaat ; zout, vanilline.

Bevat:

  • Gluten

Nutritionele informatie

Gemiddelde voedingswaarden Per
100 g
Energie 2506 kJ / 603 kCal
Vetten 42,7 g
waarvan verzadigde vetzuren 14,1 g
Koolhydraten 44,4 g
waarvan suikers 39,9 g
Eiwitten 8,2 g
Zout 0,153 g

HET ASSORTIMENT