terug

2014-02-24

FERRERO - EXPO 2015

FERRERO - EXPO 2015

Het zoetwarenbedrijf zal deelnemen aan het Expo 2015 team met een project dat liefhebbers van Nutella, de meest bekende chocopasta ter wereld die dit jaar zijn vijftigste verjaardag viert, niet zal teleurstellen.

"Ferrero - zegt Giovanni Ferrero, CEO van de Groep -wil een bijdrage leveren aan het succes van de Expo 2015 door het aanbieden van zijn ervaring met best practices en belangrijke projecten op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen".

Dit is het programma dat Ferrero zal presenteren op de Wereldtentoonstelling in haar rol als 'Confectionery Specialities Official Partner'.

Ferrero totems en multimedia kiosken die enkele van de iconische producten van de Groep vertegenwoordige – te beginnen met Nutella - zullen bezoekers begeleiden van Paviljoen Zero tot Biodiversiteitsheuvel, het Kinderpark en het openluchtmuseum terwijl zij de tentoonstellingsruimten ontdeken die zijn gecreëerd door elk land. created by each country. De "Ferrero tour" zal een artistieke, culturele en educatieve reis zijn die de grote attracties van het terrein met elkaar verbindt en een interpretatie vormt van het Expo thema "Feeding the Planet, Energy for Life".

Ferrero zal ook acht 5-minuten video's ontwikkelen die getoond zullen worden in de Landschapsruimte in Paviljoen Zero en enkele van de beste voedselproductiepraktijken in de wereld illustreren. Gedurende de zes maanden van de tentoonstelling zal Ferrero evenementen en competities organiseren voor jonge mensen gerelateerd aan de vier basispijlers van haar MVO-strategie: de Producten, de Ferrero Foundation in Alba, de Sociale Ondernemingen in India, Zuid-Afrika en Kameroen en het Kinder+Sport programma. Het Expo Milaan 2015 logo zal binnenkort verschijnen op enkele Ferrero verpakkingen: een ticket voor het evenement zal een van de prijzen zijn die worden aangeboden via de 'Regalissimi' bonuspunten van maart tot december 2014.

Ga naar de website van Expo Milaan 2015
Volg ons op de Expo Milaan 2015 Facebookpagina

PERSCONTACT