terug

2016-11-10

De Ferrero Groep presenteert zijn 7e MVO-verslag

De Ferrero Groep presenteert zijn 7e MVO-verslag

Met veel genoegen informeren wij u dat de 7e editie van Ferrero’s MVO-verslag is gepresenteerd en beschikbaar is om te downloaden.

Dit verslag beschrijft de concrete maatschappelijke en milieubewuste activiteiten van de Groep van 1 september 2014 tot en met 31 augustus 2015 wereldwijd alsook onze strategische visie voor 2020.

Het verslag toont aan dat maatschappelijke verantwoordelijkheid in het DNA van de Ferrero Groep zit. Een fundamenteel onderdeel van de strategie van de Groep is de combinatie van kwaliteit, innovatie, zorg voor mensen, transparante communicatie, steun voor plaatselijke gemeenschappen, de promotie van een actieve levensstijl voor jongeren, een sterk engagement voor duurzame landbouwpraktijken en de bescherming van het milieu.

Ferrero’s MVO-verslag 2015 werd geredigeerd in overeenstemming met de “G4 Sustainability Reporting Guidelines” (2013) en de “Food Processing Sector Disclosures” (2014), beide gepubliceerd door het Global Reporting Initiative (GRI), overeenkomstig de optie “In accordance” – Core. De onafhankelijke beoordeling van dit rapport werd uitgevoerd door Deloitte.

Klik hier voor het volledige MVO-verslag (Engels)
Klik hier voor de samenvatting van het MVO-verslag (Nederlands)
Klik hier voor informatie van de MVO-activiteiten in Nederland 2015 (Nederlands)

PERSCONTACT