terug

2017-08-28

FERRERO INTERNATIONAL VESTIGT ZICH IN THE BRIDGE OP CORNELL TECH

FERRERO INTERNATIONAL VESTIGT ZICH IN THE BRIDGE OP CORNELL TECH

NEW YORK - Forest City New York kondigde vandaag aan dat Ferrero International S.A., de Italiaanse zoetwarengroep en één van 's werelds grootste producenten van chocolade, zich gaat vestigen in The Bridge op Cornell Tech. The Bridge is een uniek gebouw waarin een buitengewone mix van innovatieve bedrijven gaat samenwerken met baanbrekende wetenschapsteams van Cornell: van onlangs afgestudeerde studenten van Cornell Tech die graag een nieuw idee op de markt willen brengen, tot start-ups die op het punt staan van explosieve groei en gevestigde bedrijven die baanbrekende technologieën en producten ontwikkelen.

In The Bridge gaat Ferrero’s Open Innovation Science-divisie de ontdekking, evaluatie en plannen voor integratie bevorderen op het gebied van relevante wetenschap, technologie en zakelijke innovaties van buiten het bedrijf. De strategische benadering is gebaseerd op het identificeren van kansrijke gebieden waar technologie, macrotrends en de zakelijke prioriteiten van Ferrero elkaar ontmoeten. Samen met studenten en medewerkers van Cornell University en andere innovatieve bedrijven in The Bridge gaat Ferrero technologieën en innovaties verkennen die de producten en operationele activiteiten van Ferrero kunnen verbeteren, de voedingswaarde kunnen optimaliseren, verbeteringen kunnen opleveren op het gebied van productbescherming en -verpakkingen en biotechnische transformaties kunnen identificeren.

“Technologie vormt inmiddels een integraal onderdeel van alle sectoren, niet alleen onze techsector,” aldus MaryAnne Gilmartin, President en CEO van Forest City New York. “In The Bridge dichten we de kloof tussen wetenschap en industrie om nieuwe partnerships te bevorderen en nieuwe technologieën en producten sneller op de markt te kunnen brengen. We vinden het fantastisch dat we Ferrero welkom kunnen heten in het gebouw waar ze kunnen profiteren van een zeer nauwe samenwerking met de getalenteerde studenten en baanbrekende onderzoekers van Cornell Tech in ons unieke ecosysteem van impact en innovatie.”

“Bij Cornell Tech creëren we digitale pioniers die in alle sectoren innovatie tot stand brengen en niet alleen in traditionele techbedrijven,” aldus Cornell Tech Dean Dan Huttenlocher. “We zijn blij dat Ferrero zich op de campus vestigt, zodat het kan samenwerken met studenten en medewerkers en nieuwe ideeën en technologieën op hun vakgebied ontwikkelen.”

“We vinden het geweldig dat we ons kunnen aansluiten bij de gemeenschap in The Bridge. Met de kans om samen te werken met Cornell Tech en ons samen met andere bedrijven in te zetten voor verandering en innovatie gaan we baanbrekend onderzoek en technologieën ontwikkelen die zullen zorgen voor een transformatie van onze producten en business,” aldus Giovanni Battistini, Vice President, Open Innovation Science bij Ferrero.

“De opschaling van het Singapore Innovation Center in juni 2017 en de nieuwe locatie in New York bij Cornell zijn twee belangrijke mijlpalen in onze strategische benadering van Open Innovatie," aldus Aldo Uva, COO bij Ferrero.

The Bridge op Cornell Tech biedt een select aantal start-ups en gevestigde bedrijven die werken aan de grenzen van de digitale technologie de kans om aanwezig te zijn op de campus van Cornell Tech. Forest City selecteert een gevarieerde mix van start-ups en gevestigde bedrijven uit een reeks van sectoren om een ecosysteem van bedrijven te creëren dat zich richt op het katalyseren van innovatie en de vermarkting van nieuwe producten en technologieën, waardoor de economische groei voor New York wordt gestimuleerd.

In The Bridge voegt Ferrero zich bij:
- Two Sigma, het pionierende bedrijf op gebied van technologie en beleggingen, waar het bedrijf een nieuw Collision Lab gaat openen. Technici van Two Sigma’s R&D-team gaan zich bezighouden met lastige uitdagingen op afstand van de hoofdcampus van het bedrijf en zoeken de samenwerking met innovatieve start-ups die worden ondersteund door Two Sigma Ventures, een divisie van Two Sigma. Het Collision Lab zal door Two Sigma ook worden gebruikt om het beste talent te behouden en aan te trekken, doordat het een unieke toegang biedt tot het dynamische ecosysteem van innovatie van Cornell Tech. The Bridge wordt in september geopend op Roosevelt Island als onderdeel van de eerste fase van de Cornell Tech-campus.
- Citigroup, dat gebruik gaat maken van de expertise van studenten en medewerkers van Cornell Tech om nauw samen te werken aan nieuwe mogelijkheden en opkomende technologieën, zoals blockchain, machinaal leren en big data-toepassingen, biometrische authenticatie, het Internet of Things en cyberveiligheid. De samenwerking met Cornell Tech geeft medewerkers en studenten de kans om met Citi te werken aan het verkennen van echte oplossingen voor Citi’s cliënten en klanten. Dit gaat via productuitdagingen in Cornell Tech’s Product Studio-klas (ook gevestigd in The Bridge) waar teams van studenten innovatieve nieuwe digitale oplossingen ontwikkelen in samenwerking met bedrijven en non-profits.

The Bridge is het enige gebouw in New York City dat is ontworpen en gebouwd om gebruik te kunnen maken van de resources van een universiteit waar baanbrekend onderzoek wordt verricht, en waar alle barrières voor samenwerking en innovatie met 's werelds meest baanbrekende bedrijven zijn weggenomen. Ga voor meer informatie naar www.thebridgeatcornelltech.com.

Ferrero gaat 4.200 vierkante meter huren in The Bridge. CBRE’s Mary Ann Tighe, Evan Haskell, David Caperna, Evan Fiddle, Sacha Zarba en Ross Zimbalist onderhandelden het huurcontract namens Forest City New York en Jacqueline Klinger en Ian Rice van SCG Retail vertegenwoordigden Ferrero.

The Bridge wordt in september geopend op de Cornell Tech-campus op Roosevelt Island, samen met The Bloomberg Center – ter ere van Emma en Georgina Bloomberg, het eerste wetenschappelijke gebouw op de campus en The House, een woongebouw voor doctoraalstudenten, medewerkers en staf. Dit gebouw wordt 's werelds grootste passieve huis.

PERSCONTACT