terug

2015-05-04

KINDER+SPORT INTRODUCEERT HET JOY OF MOVING MANIFEST OP EXPO MILANO 2015

KINDER+SPORT INTRODUCEERT HET JOY OF MOVING MANIFEST OP EXPO MILANO 2015

Op 4 mei kondigde Kinder+Sport samen met het MIUR (Italiaans ministerie van Onderwijs, Onderzoek en Universiteit), het CONI (Italiaans Olympisch Comité) en EXPO Milano 2015 het Joy of moving Manifesto aan. Het doel is om wereldwijd een uiterst belangrijke boodschap te verspreiden: de jonge generaties aan het bewegen krijgen en ertoe brengen een actieve levensstijl aan te nemen.
Met de ondertekening van het Manifest werd het Kinder+Sport paviljoen op de Expo Milano 2015 officieel geopend. Het paviljoen heeft een oppervlakte van 3.600 m² en is gewijd aan plezier en beweging voor kinderen en gezinnen, met een educatief gedeelte waar ze de Joy of Moving-ervaring zelf kunnen ondervinden.
Het Manifest Kinder+Sport werd ondertekend door Giovanni Ferrero, CEO van de Ferrero Groep, Stefania Giannini, Italiaans minister van Onderwijs, Giovanni Malagò, voorzitter van het CONI en, tot slot, Giuseppe Sala, directeur van de Expo Milano 2015.
Voortaan kan iedereen kinderen ondersteunen en aanmoedigen om positieve levensgewoonten te omarmen.


Teken hier ons Manifest indien jij het ook met ons eens bent dat het waarschijnlijker is dat actieve kinderen zich zullen ontwikkelen tot actieve volwassenen.

Voor meer informatie: www.kinderplussport.com

PERSCONTACT