Ferrero Nederland – Voeding en voedingswaarde

VOEDING EN VOEDINGSWAARDE

 

Wij streven ernaar op te treden als een sociaal verantwoorde speler, hetgeen zich vertaalt in concrete aandacht voor voeding en voedingswaarde, conform de volksgezondheidsdoelstellingen:

De consument kwaliteitsproducten aanbieden. Wij doen ons best om lekkere producten op de markt te brengen die vervaardigd zijn van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen. Zo gebruiken we voor onze productieprocessen bijvoorbeeld geen gehydrogeneerde vetstoffen, waardoor de hoeveelheid transvetzuren (onverzadigde vetzuren) beperkt blijft tot uitsluitend de natuurlijke sporen uit melk.

Aanzetten tot een redelijk verbruik van onze producten. Sinds de oprichting van ons bedrijf worden onze producten aangeboden in de vorm van kleine, individueel verpakte porties. Binnen ons aanbod van chocoladeproducten werken we niet aan de ontwikkeling van “kingsize” porties.

Transparante communicatie met betrekking tot onze producten. De etiketten op onze verpakkingen vermelden de voedingswaarde per 100 gram en per portie; de informatie is duidelijk, eenvoudig en volledig.

Voor meer informatie kunt u de tabellen raadplegen met de voedingswaarden van onze producten.

Aandacht voor ethiek in al onze acties en communicaties. Wij werken onze acties en communicaties uit in het kader van een verantwoorde marketingstrategie die de consument, en in het bijzonder kinderen, respecteert.

Ferrero Nederland – Voeding en voedingswaarde